Image Alt

Av Av Happy Dog

 / Запознај  / Запознајте ја Маша која сака многу често да се вмеша во некоја каша

Запознајте ја Маша која сака многу често да се вмеша во некоја каша

Запознајте ја Маша која сака многу често да се вмеша во некоја каша
Маша има 3 години
Нејзината раса  е Jack Russell Terrier
Омилено јадење: се што јадаат по дома и по некогаш моето омилено јадење од PEDIGRE мешавина од говедско
Обожавам: да скокам во скутот на газдарицата и да влезам во дневната кога ќе ги отворат вратите
Љубовен статус: дечкото го менувам, го бирам според шарата која ја има бидејќи ние сме претпознатливи по нашата шара