Image Alt

Av Av Happy Dog

 / Некатегоризирано  / АвАв Бара волонтери и вработува!

АвАв Бара волонтери и вработува!

АвАв Хепи Дог бара високо мотивирани и одговорни нови членови кои ќе се приклучат на нашиот тим за чување на кучиња!

Дали сакате работа како дел од силен тим кој се грижи за кучиња кои се во градинка, хотелот, на фризер или на забава во нашиот АвАв Хепи Дог Ресорт Центарот за кучиња?

Дали е ова професија за која секогаш сте сонувале да ја имате?

УНИКАТНА МОЖНОСТ ЗА ОБУКИ, ТРЕНИНЗИ, НАДГРАДБА НА ВЕШТИНИ И ЗНАЕЊА ЗА НЕГА НА КУЧИЊА!

Доколку сте вистински љубители на кучиња и добро комуницирате и со кучиња и со луѓе побарајте не!

Доколку имате талент и чувство за смирено лидерство и сакате да работите со група на кучиња побарајте не!

Во нашиот центар за кучиња задоволството и среќата на кучето е пред се, затоа искуството и знаењето за социјална интеракција со кучињата се неопходни.

Нашата цел како тим е да им овозможиме на нашите гости и нивните крзнени пријателчиња одлична услуга во дневната нега и високи стандарди во хотелскиот престој за кучињата.

Без разлика дали сте студент, ученик, без работа или работно искуство, доколку сакате кучиња, доколку сте хумани, доколку сте смирена и релаксирана личност, доколку сте вредни и работливи и доколку поседувате позитивна енергија и умеете со животните, а кучињата ве сакаат, тогаш побарајте не!

Доколку сте вистински љубител на кучиња, барате летна пракса, волонтерска работа или професионален долгорочен ангажман НИЕ ВЕ ЧЕКАМЕ и ве охрабруваме да не побарате!

Сите заинтересирани ве молиме испратете ПИСМО ЗА ИНТЕРЕС и кратка биографија со опис на вашето искуство со кучиња или други животни, волунтерска работа или хуманитарна работа на : avavhappydog@gmail.com

Ве молиме задолжително оставете ваш контакт телефон.

УНИКАТНА МОЖНОСТ ЗА ОБУКИ, ТРЕНИНЗИ, НАДГРАДБА НА ВЕШТИНИ И ЗНАЕЊА ЗА НЕГА НА КУЧИЊА!