Image Alt

Av Av Happy Dog

 / Запознај  / Запознајтего Лео, телохранител кој обожува да спие мегу газдарицата и нејзиниот дечко

Запознајтего Лео, телохранител кој обожува да спие мегу газдарицата и нејзиниот дечко

Име: Лео или што би ме рекле овие по дома Леичко.

Датум на раѓање: 08.10.2018

Хороскоп: Вага Раса: Пинч и тоа црн на тато со малку кафено на мама, да знаат чив сум од прва.

Омилено јадење: Се што јадат по дома, а кога сум многу гладен и мојата храна.

Спорт: Спортувам бегање од дома.

Професија: Телохранител. Ја бранам мојата газдарица од сите пријатели и непријатели со мојот пискав глас и моите големи нокти.

Обожавам: Да ме чекшкаат, да седам во нечиј скут, да се возам во автомобил, да спијам во моето креветче, а највеќе сакам кога спијам меѓу мојата газдарица и нејзиниот дечко.

Најголем страв: Од фен (се преравам дека плачам само да го исклучат).

Љубовен статус: Многу ми се лепат постари девојки, одвај чекам да пораснам.