Image Alt

Av Av Happy Dog

 / Запознај  / Запознајте го Гаки, кој лаже дека е нон стоп гладен

Запознајте го Гаки, кој лаже дека е нон стоп гладен

Гики е мало маже и дека е гладен нон стоп лаже 😁

Обожава да се гали и слика и во скут сака да се пика.

Сака со лименки да си игра и трча на секој што му свирка.

Паметен е тој и дели насмевки без број 🤗

.