Image Alt

Транспорт

 / Транспорт

Транспорт

АвАв Хепи Дог нуди превоз на корисниците на услугите за милениците од своите домови, до пет центарот и обратно. Кучињата се превезуваат во специјално изработено и лиценцирано возило од страна на сртучен кадар.

Ценовник за превозот на АвАв Хепи дог

  • Превозот до 3км од АвАв Хепи Дог се наплаќа 180 ден од еден правец ( во работни денови во работни часови)
  • Превозот од 3км до 5 км од АвАв Хепи Дог се наплаќа 200 ден од еден правец ( во работни денови во работни часови)
  • Превозот од 5км до 7км од АвАв Хепи Дог се наплаќа 300 ден од еден правец ( во работни денови во работни часови)
  • Превозот од 7км до 15км од АвАв Хепи Дог се наплаќа 400 ден од еден правец (во работни денови во работни часови)
  • Превозот се наплаќа 400 ден од еден правец ( за време на викенди )
  • Превозот се наплаќа 500 ден од еден правец ( за време на неработни денови и празници )
  • Превозот важи за територијата на град Скопје

Нашата галерија

Само за вас

Отворени 24/7/365 дена во годината

Нашиот тим

Oбучен и искусeн тим како и огромни љубители на животни

Настани

Секогаш тука за вас и вашите миленици